Който е снимал с мен, знае, че обичам големи пространства, изчистени визии и tailor-made фотосесии. Ето защо снимам в просторното читалище “Заря”, което декорирам всеки път според конкретните нужди на клиента. Обстановката предразполага и малки, и големи да се отпуснат и да преживеят красивото приключение “Фотосесия”. Читалището се намира в центъра на Кокаляне и има място за паркиране. 

Разполагам с реквизит за снимки, който аз самата съм събирала с години от целия свят. Винтидж мебели, старинни предмети… Предлагам и гардероб, ако има нужда. Просторната зала на читалището дава възможност за аранжиране на различни декори и сцени, подходящи за:

  • портретна фотография;
  • семейна, детска и бебешка фотография;
  • Коледни фотосесии;
  • бизнес портрети;
  • фотосесии за бременни

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.