Детска фотография

“Не искате ли да надуете като балонче един спомен от детството и да заживеете в него?” Сара Адисън Алън

Детството е само веднъж. И е хубаво да бъде приказно. Детската фотосесия хем трябва да бъде приказка, хем трябва да разказва приказка. Вярвам в това и по време на снимките стават вълшебства – в гората срещаме феи и говорещи животни, хващаме рибки, които изпълняват желания, хапваме ябълки, които дават магическа сила…

Прочетете още

Семейна фотография

“Щастливото семейство е ранен рай.” Джордж Бърнард Шоу 

Семейната фотосесия трябва да показва Вашия рай и да разказва Вашата история по божествен начин, защото… Помислете само – след 50 години Вас може и да Ви няма, но снимката да се е запазила и да е попаднала в ръцете на Вашите деца, внуци… Това е наследство, нали? Ценна вещ, запазена във Вашето семейство.

Прочетете още

персонална фотосесия на открито

Персонална фотосесия

„Ние сме диви, красиви и искаме света да го знае.“ Вие.

Почти Ви чувам как го шептите, но сте малко срамежливи да го изкрещите. Позволете ми да бъда Вашето огледало и да отразя Вашата красота и лудост. Направете си подарък или зарадвайте с такъв Ваш приятел – персонална фотосесия, която не само ще Ви накара да се чувствате като в приказка, но и ще крещи с пълна сила вместо Вас: „Аз съм див/а и красив/а!“

Прочетете още

фотосесия за двама

Фотосесия за двама

„Но, скъпа, не се страхувай от любовта – това е само магия.“ Дрейк

Фотосесията за двама мирише на любов, а любовта е красива – ключовите думи са „красота“, „приказка“ и „магия“. Всичко трябва да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки, дрехи, езика на тялото, самата локация – усещането за приказка, красота и магия трябва да те поглъща. Трябва да е вълшебно, защото любовта е магия!

Прочетете още

сватбен фотограф

Сватбена фотография

В повечето приказки има принц и принцеса. Обикновено в края на приказката вдигат сватба и заживяват щастливо. Позволете ми да внеса малко вълшебство в сватбения Ви ден и да превърна спомените Ви от него в красива приказка. След време, когато разглеждате сватбения си албум, това ще Ви помогне отново да се почувствате като принца и принцесата от приказките.

Ако търсите сватбен фотограф и не сте сигурни как да го изберете, разгледайте снимките му. Ако Ви потапят в приказен свят, може би вече сте го намерили.

Прочетете още

Бебета и бременни

„А Палечка беше тъй мила! Тя беше най-прекрасното същество, което човек можеше да си представи: тъничка, нежничка като най-хубавия розов листец.“ Ханс Кристиан Андерсен

Бебешката фотография е нещо много специално и по „скалата на приказност“ трябва да достига тази от „Палечка“ на Ханс Кристиан Андерсен. Разбира се, всичко трябва да работи за постигането на този приказен ефект – светлина, цветове, сенки, дрешки…

Прочетете още

sveto-krushtene

Свето кръщене

Свето кръщене е един от най-важните ритуали за всяко християнско семейство. В християнството кръщенето се разбира като едно от седемте тайнства и символизира очистването от греха.

Прочетете още

Майка и дъщеря сред разцъфтелите ябълки

Мама и аз

„Майка и дъщеря – това е мощна сила, с която трябва да се съобразяваме“. Мелия Кийтън-Дигби.

Едва ли има по-силна връзка от тази между майка и детето й. Ето защо и фотосесията трябва да бъде толкова силна, че да те разтърси. Тя трябва да докосва, да крещи от емоции. По “скалата на приказност“ да достига емоционалността в „Майчина сълза“ на Ангел Каралийчев и всичко да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки… Усещането за приказка трябва да те поглъща.

Прочетете още

Абитуриентска фотосесия в София

Абитуриентски бал

Търсите си фотограф за абитуриентски бал? Позволете ми да го запечатам като една красива приказка, към която ще се връщате с усмивка.

Странно – човек може да има само един абитуриентски бал, но няколко сватби 🙂 Затова нека съхраним спомените от него като нещо неповторимо, защото наистина няма да се повтори.

Прочетете още

фотограф за рожден ден

Рожден ден

„Беше рожденият ден на инфантата. Тя ставаше точно на дванадесет години и слънцето грееше ярко в градината на двореца.“ Оскар Уайлд

Може би Вашата инфанта също става на дванайсет. Или дъщеря Ви става на шест и ще правите тематичен рожден ден, където тя ще е Елза от „Замръзналото кралство“, а синът Ви ще е Батман. Възможно е току-що проходилото Ви дете да става на една и да предпочитате фотосесия „cake smash” (мазане с торта)… Какъвто и да е случаят, бройте ме!

Прочетете още

фотограф за събития

Събития

Събития! Те запалиха любовта ми към фотографията. Като PR специалист, организирал различни събития, ми се налагаше и да снимам по време на тях – конференции, изложби, концерти, рецитали, премиери, корпоративни и фирмени събития, частни партита, юбилеи, награждавания, бизнес срещи, семинари, тийм билдинг мероприятия, забавления … После ме грабна портретната фотография, а арт фотографията ме довърши. Сега комбинирам техники от репортажната, портретната и художествената фотография. Ако искате в снимките от Вашето събитие да има елементи и от трите, свържете се с мен!

Прочетете още

Студио портрет

Студио

Който е снимал с мен, знае, че аз обичам големи пространства, изчистени визии и tailor-made фотосесии. Ето защо снимам в просторното читалище “Заря”, което декорирам всеки път според конкретните нужди на клиента. За да обсъдим какви са вашите, свържете се с мен!

Прочетете още

фотографски услуги за бизнеса

Бизнес проекти

Може би току-що започвате нов бизнес и Ви предстои налагането на нов бранд и създаването на нов сайт? Или просто искате да направите нова галерия със снимки за стария? Какъвто и да е случаят, позволете ми да създам за него визии, които ще накарат посетителите на сайта Ви да се почувстват като в приказка. Това със сигурност ще увеличи престоя им там и те ще предприемат нужното действие – ще купят Ваш продукт, ще изберат Ваша услуга или просто ще се свържат с Вас.

Прочетете още

ваучер за фотосесия

Ваучер за фотосесия

Колко често се чудите какво да подарите на Ваш приятел или близък за рождения му ден, годишнината му, сватбата му…?

Защо не подаръчен ваучер за фотосесия? Това е един единствен жест, но с него подарявате две неща – емоции и спомени. Разбира се, с ваучера винаги можете да зарадвате някого без конкретна причина.

Прочетете още

фотосесия сред природата

Природа

„Вярвам в Бог, само че го наричам Природа.“ Франк Лойд Райт

Знаете, че в повечето приказки магията се случва или в омагьосаната гора, или край реката на тайните. Така е и в моите снимки!

Прочетете още

Момиченце под елхата сънува, че е балерина

Коледни фотосесии

“По Коледа всички пътища водят към дома.” Марджъри Холмс 

При мен няма да намерите сто вида декори, изкуствен сняг и бутафорна камина, защото вярвам в истинските неща. Вярвам, че по-малкото е повече. Всяка фотосесия е замислена така, че да разказва Вашата история – историята на Вашите деца, на Вашето семейство.

Прочетете още