персонална фотосесия

„Ние сме диви, красиви и искаме света да го знае.“ Вие. Почти Ви чувам как го шептите, но сте малко срамежливи да го изкрещите. Позволете ми да го изкрещя вместо Вас с персонална фотосесия на открито. Позволете ми да бъда Вашето огледало и да отразя Вашата красота и лудост. Направете си подарък или зарадвайте с такъв Ваш приятел – персонална фотосесия, която не само ще Ви накара да се чувствате като в приказка, но и ще крещи с пълна сила вместо Вас: „Аз съм див/а и красив/а!“

Разкажете ми за Вас и Вашите интереси и заедно ще измислим концепция. Тя ще ни подскаже къде да снимаме, как да сме облечени, а аз ще се постарая да изглеждате диво и красиво 😊. Ще обсъждаме дрехи, аксесоари, докато се спрем на конкретната визия, която търсим.

Персоналната фотосесия на открито отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и показват колко сте диви и красиви. Обработвам всеки кадър един по един. Срок – 14 дни след деня на снимките. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час.

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Позволете ми да отразя Вашата красота и лудост, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в пълен размер 😀.