персонална фотосесия

„Ние сме диви, красиви и искаме света да го знае.“ Вие. Почти Ви чувам как го шептите, но сте малко срамежливи да го изкрещите. Позволете ми да го изкрещя вместо Вас с персонална фотосесия на открито. Позволете ми да бъда Вашето огледало и да отразя Вашата красота и лудост. Направете си подарък или зарадвайте с такъв Ваш приятел – персонална фотосесия, която не само ще Ви накара да се чувствате като в приказка, но и ще крещи с пълна сила вместо Вас: „Аз съм див/а и красив/а!“

Разкажете ми за Вас и Вашите интереси и заедно ще измислим концепция. Тя ще ни подскаже къде да снимаме, как да сме облечени, а аз ще се постарая да изглеждате диво и красиво 😊. Ще обсъждаме дрехи, аксесоари, докато се спрем на конкретната визия, която търсим.

Персоналната фотосесия на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Позволете ми да отразя Вашата красота и лудост, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в пълен размер 😀.