Майка с двамата си сина - семейна фотография

Едва ли има по-силна връзка от тази между майка и дете. Ето защо фотосесия Мама и аз трябва да бъде толкова силна, че да те разтърси. Тя трябва да докосва, да крещи от емоции. По “скалата на приказност“ да достига емоционалността в „Майчина сълза“ на Ангел Каралийчев и всичко да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки, дрехи, език на тялото, самата локация – усещането за приказка трябва да те поглъща.

Разкажете ми за Вашето дете/деца, какво обичате да правите в свободното време, когато сте заедно и така ще измислим концепция за фотосесията Ви. Тя ще ни подскаже къде и какво да снимаме, а аз ще се постарая да бъде силна.

Фотосесия Мама и аз отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и разказват приказка. Обработвам всеки кадър един по един. Срок – 14 дни след снимките.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Позволете ми да разкажа Вашата приказка, така че да докосва – свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.