Едва ли има по-силна връзка от тази между майка и дете. Ето защо фотосесия Мама и аз трябва да бъде толкова силна, че да те разтърси. Тя трябва да докосва, да крещи от емоции. По “скалата на приказност“ да достига емоционалността в „Майчина сълза“ на Ангел Каралийчев и всичко да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки, дрехи, език на тялото, самата локация – усещането за приказка трябва да те поглъща.

Разкажете ми за Вашето дете/деца, какво обичате да правите в свободното време, когато сте заедно и така ще измислим концепция за фотосесията Ви. Тя ще ни подскаже къде и какво да снимаме, а аз ще се постарая да бъде силна.

Фотосесия Мама и аз на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – до 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Позволете ми да разкажа Вашата приказка, така че да докосва – свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.