Абитуриентска фотосесия в София

Търсите си фотограф за абитуриентски бал? Позволете ми да го запечатам като една красива приказка, към която ще се връщате с усмивка.

Цена и срокове:

300 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

Няма ограничение в броя кадри, които ще получите. Избирам ги така че да показват различни гледни точки и емоции, без да се повтарят. Обработвам всеки кадър един по един. Срок за получаване – до 20 дни след снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

В цената влиза: художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Колко странно – човек може да има само един абитуриентски бал, но няколко сватби. Затова позволете да бъда Вашия фотограф за абитуриентски бал и да го запечатам като нещо неповторимо – пишете ми! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер.