Бременна жена със свещичка - фотосесия за бременни

„А Палечка беше тъй мила! Тя беше най-прекрасното същество, което човек можеше да си представи: тъничка, нежничка като най-хубавия розов листец.“ Ханс Кристиан Андерсен. Фотосесия за бебета и бременни е нещо много специално и по „скалата на приказност“ трябва да достига тази от „Палечка“ на Ханс Кристиан Андерсен. Разбира се, всичко трябва да работи за постигането на този приказен ефект – светлина, цветове, сенки, дрешки…

Фотосесията отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и разказват приказка. Обработвам всеки кадър един по един. Срок – 14 дни след снимките. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Ако искате да разкажем приказката на Вашата Палечка или най-приказния период от Вашия живот заедно, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер.