„А Палечка беше тъй мила! Тя беше най-прекрасното същество, което човек можеше да си представи: тъничка, нежничка като най-хубавия розов листец.“ Ханс Кристиан Андерсен. Фотосесия за бебета и бременни е нещо много специално и по „скалата на приказност“ трябва да достига тази от „Палечка“ на Ханс Кристиан Андерсен. Разбира се, всичко трябва да работи за постигането на този приказен ефект – светлина, цветове, сенки, дрешки…

Фотосесия на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – до 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Ако искате да разкажем приказката на Вашата Палечка или най-приказния период от Вашия живот заедно, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер.