фотографски услуги за бизнеса

Може би току-що сте започнали нов бизнес и Ви предстои налагането на нов бранд и създаването на нов сайт? Или искате да направите нова галерия със снимки за стария? А може би просто се нуждаете от бизнес портрети (за Вас и Вашите служители). Какъвто и да е случаят, имате нужда от фотографски услуги за бизнеса Ви.

Позволете ми да създам за него визии, които ще накарат посетителите на сайта Ви да се почувстват като в приказка. Това със сигурност ще увеличи престоя им там и те ще предприемат нужното действие – ще купят Ваш продукт, ще изберат Ваша услуга или просто ще се свържат с Вас.

Пускането на нов сайт е един от най-важните етапи в бизнеса Ви, защото сайтът представя бранда Ви и като такъв трябва да предлага най-доброто потребителско преживяване, за което огромна заслуга имат снимките. Така че, ако имате нужда от фотографски услуги за бизнеса Ви, свържете се с мен!

Цена и срокове

300 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – до 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Ето няколко фотосесии, които правих за: „Дамата с шестте шапки“, “Deichmann”, “3D Love”, “CATRO”, “Мая Стил Дент”, “Ensō Living”, “Komoder”… Както и моя прочит на бизнес портрета.