фотосесия сред природата

Знаете, че в повечето приказки магията се случва или в омагьосаната гора, или край реката на тайните. Така е и в моята фотосесия сред природата!

И ако все още не сте избрали място за Вашите снимки, заповядайте в любимото ми, живописно Панчарево, София, където стават вълшебства и можем да създадем Вашата приказка – или в омагьосаната гора, или край реката на тайните или покрай езерото.

Снимам с респект към природата и в хармония с нея – мисля, че мога да го определя като „organic photography”. Така че освен усещането за приказка, се опитвам да придам и по-органичен вид на моята фотография. В галерията, която следва, искам да Ви покажа природата, сред която снимам, както и тази, която умишлено ходя да търся по света. Всяка една снимка от галерията може да оживее като принт за Вашата стена. Размери, вид хартия и цена се уточняват допълнително.  Свържете се с мен, за да запазите своята фотосесия сред природата или за да поръчате своя принт! Кликнете върху снимките, за да ги видите в пълен размер.

„Вярвам в Бог, само че го наричам Природа.“ Франк Лойд Райт