Живяло някога едно момиче, което улавяло моменти и ги превръщало във „фотографии приказки“ по начин, по който момичетата, които обичат приказки, могат. Това момиче съм аз 😉 – Милена Парцунева, фотограф и PR специалист.

Хващам моменти и емоции и ги преработвам в приказки, защото това е любимият ми жанр – не само в литературата, но и във фотографията. Не знаех, че съществува и там, докато Вие не нарекохте цветовете ми “вълшебни”, светлината – “приказна” и не започнахте да сравнявате снимките ми с “приказки”, а мен – с “вълшебница”! Благодаря Ви!

Знаете, че в повечето приказки магията се случва или в омагьосаната гора, или край реката на тайните. Така е и в моите снимки! 

Занимавам се основно с детска, семейна, портретна и събитийна фотография. Живея в Панчарево, София и ако все още не сте избрали място за Вашите снимки, заповядайте в живописното Панчарево, където стават вълшебства и можем да създадем Вашата приказка – или в омагьосаната гора или край реката на тайните, или покрай езерото. Свържете се с мен, за да обсъдим Вашите предпочитания!

„Всичко, което гледате, може да се превърне в приказка и можете да получите история от всичко, до което се докоснете.“ Ханс Кристиан Андерсен