“Щастливото семейство е ранен рай.” Джордж Бърнард Шоу. Една семейна фотосесия на открито показва Вашия рай и разказва Вашата история по божествен начин, защото… Помислете само – след 50 години Вас може и да ви няма, но снимката да се е запазила и да е попаднала в ръцете на Вашите деца, внуци, правнуци… Това е наследство, нали? Ценна вещ, запазена във Вашето семейство.

Ето защо е важно и по време на самата фотосесия да се чувствате като в рая, да изберем райско местенце за Вашите снимки, то ще Ви отпусне и ще Ви помогне да бъдете себе си, Вие само помислете кога сте себе си. Дали когато сте се заровили в някоя книга, или когато спортувате, танцувате, пеете, свирите на някакъв музикален инструмент, ходите на пикник или риболов…? Разкажете ми за Вашето семейство и заедно ще измислим концепция за фотосесията Ви. Тя ще ни подскаже къде да снимаме и как да сте облечени, а аз ще се постарая да изглежда като в рая.

Една семейна фотосесия на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Позволете ми да покажа Вашия рай, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.