семейна фотосесия открито

“Щастливото семейство е ранен рай.” Джордж Бърнард Шоу. Една семейна фотосесия на открито показва Вашия рай и разказва Вашата история по божествен начин, защото… Помислете само – след 50 години Вас може и да ви няма, но снимката да се е запазила и да е попаднала в ръцете на Вашите деца, внуци, правнуци… Това е наследство, нали? Ценна вещ, запазена във Вашето семейство.

Ето защо е важно и по време на самата фотосесия да се чувствате като в рая, да изберем райско местенце за Вашите снимки, то ще Ви отпусне и ще Ви помогне да бъдете себе си, Вие само помислете кога сте себе си. Дали когато сте се заровили в някоя книга, или когато спортувате, танцувате, пеете, свирите на някакъв музикален инструмент, ходите на пикник или риболов…? Разкажете ми за Вашето семейство и заедно ще измислим концепция за фотосесията Ви. Тя ще ни подскаже къде да снимаме и как да сте облечени, а аз ще се постарая да изглежда като в рая.

Една семейна фотосесия на открито отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и разказват приказка. Обработвам всеки кадър един по един. Срок – 14 дни след деня на снимките. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Позволете ми да покажа Вашия рай, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.