фотограф за рожден ден

„Беше рожденият ден на инфантата. Тя ставаше точно на дванадесет години и слънцето грееше ярко в градината на двореца.“ Оскар Уайлд. Ако търсите фотограф за рожден ден на Вашата инфанта, разгледайте снимките ми.

Може би Вашата инфанта също става на дванайсет. Или пък сборът от годините на двете Ви деца е толкова и ще правите тематичен рожден ден, където дъщеря Ви ще е облечена като Елза от „Замръзналото кралство“, а синът Ви ще е Батман. Възможно е току-що проходилото Ви дете да става на една и да предпочитате фотосесия „cake smash” ( мазане с торта)… Какъвто и да е случаят, ако търсите фотограф за рожден ден, свържете се с мен!

Цена и срокове:

300 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнал час.

В цената влиза: художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – до 14 дни след събитието. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.