Детството е само веднъж. И е хубаво да бъде приказно. Една детска фотосесия на открито трябва хем да бъде приказна, хем да разказва приказка. Вярвам в това и по време на снимките ни стават вълшебства. В гората често срещаме феи и говорещи животни, яздим коне, които те превръщат в принц или принцеса, хващаме рибки, които изпълняват желания, хапваме ябълки, които дават магическа сила, клоните на дърветата ни правят път, а листата им започват да шептят…

Няма да издавам повече какво се случва по време на фотосесията. Децата Ви ще Ви говорят за това, дълго след снимките. За мен е важно те да се забавляват! По “скалата на приказност“ детската фотосесия може да се сравни с „Алиса в страната на чудесата“, защото всичко е възможно.

Една детска фотосесия на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Ако искате заедно да разкажем приказката на Вашето дете, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.