Сестриче и братчето й бебе в гората

Детството е само веднъж. И е хубаво да бъде приказно. Една детска фотосесия на открито трябва хем да бъде приказна, хем да разказва приказка. Вярвам в това и по време на снимките ни стават вълшебства. В гората често срещаме феи и говорещи животни, яздим коне, които те превръщат в принц или принцеса, хващаме рибки, които изпълняват желания, хапваме ябълки, които дават магическа сила, клоните на дърветата ни правят път, а листата им започват да шептят…

Няма да издавам повече какво се случва по време на фотосесията. Децата Ви ще Ви говорят за това, дълго след снимките. За мен е важно те да се забавляват! По “скалата на приказност“ детската фотосесия може да се сравни с „Алиса в страната на чудесата“, защото всичко е възможно.

Една детска фотосесия на открито отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и разказват приказка. Обработвам всеки кадър един по един. Срок – 14 дни след деня на снимките. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Ако искате заедно да разкажем приказката на Вашето дете, свържете се с мен! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер 😀.