сватбен фотограф

В повечето приказки има принц и принцеса. Обикновено в края на приказката те вдигат сватба и заживяват щастливо. Позволете ми да бъда Вашият сватбен фотограф, да внеса малко магия и вълшебство в сватбения Ви ден и да превърна спомените Ви от него в красива приказка. След 30 години, когато разглеждате сватбения си албум, това ще Ви помогне отново да се почувствате като принца и принцесата от приказките и отново ще изживеете магията.

Ако си търсите сватбен фотограф и не сте сигурни как да го изберете, разгледайте снимките му. Ако разказват истории по приказен начин и Ви потапят в приказен свят, може би вече сте намерили своя фотограф.

Останалото е лесно. Ако Вашият избор се окажа аз, задължително ще се срещнем предварително на кафе или чаша вино, за да обсъдим детайлите около големия ден и самата сватбена церемония. За мен е важно да се отпуснете и да ме направите съучастник във Вашето „престъпление“.

Цена и срокове:

300 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

Няма ограничение в броя кадри, които ще получите. Избирам ги така че да показват различни гледни точки и емоции, без да се повтарят. Обработвам всеки кадър един по един и ви изпращам линк, от който да си ги свалите. Срок за получаване – 20 дни след сватбата.

В цената влиза: художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Свържете се с мен, за да съхраня в приказни фотографии един от най-важните Ви дни! Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер.