фотосесия за двама

 „Но, скъпа, не се страхувай от любовта – това е само магия.“ Дрейк. Фотосесия за двама – мирише на любов, а любовта е красива. Ключовите думи са „красота“ и „магия“. Всичко трябва да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки, дрехи, език на тялото, самата локация. Трябва да е вълшебно, защото любовта е магия!

Ако и Вие усещате любовта по този начин, разкажете ми за Вас и Вашата половинка и заедно ще измислим концепция за фотосесията. Тя ще ни подскаже къде да снимаме, а аз ще се погрижа да изглежда вълшебно. Ще обсъждаме дрехи, аксесоари и локации, докато се спрем на конкретната визия, която търсим.

Фотосесия за двама на открито отнема около два часа. Фотосесията може да бъде и в студио, благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Направете ме част от вашата магия, за да я запечатам завинаги!