фотосесия за двама

 „Но, скъпа, не се страхувай от любовта – това е само магия.“ Дрейк. Фотосесия за двама – мирише на любов, а любовта е красива. Ключовите думи са „красота“ и „магия“. Всичко трябва да работи за този ефект – светлина, цветове, сенки, дрехи, език на тялото, самата локация. Трябва да е вълшебно, защото любовта е магия!

Ако и Вие усещате любовта по този начин, разкажете ми за Вас и Вашата половинка и заедно ще измислим концепция за фотосесията. Тя ще ни подскаже къде да снимаме, а аз ще се погрижа да изглежда вълшебно. Ще обсъждаме дрехи, аксесоари и локации, докато се спрем на конкретната визия, която търсим.

Фотосесия за двама отнема около два часа. Получавате всички сполучливи кадри, които говорят, усмихват и омагьосват. Обработвам вски кадър един по един. Срок – 14 дни след снимките.

Цена

250 лева за ангажираност до 2 часа

+ 100 лева за всеки следващ започнат час

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %.

Направете ме част от вашата магия, за да я запечатам завинаги!