Момиченце под елхата сънува, че е балерина

На Коледа всички пътища водят към дома. И ако пътищата ни се срещнат, аз Ви благодаря!

При мен няма да намерите сто вида декори, изкуствен сняг и бутафорна камина, защото вярвам в истинските неща. Вярвам, че по-малкото е повече. Всяка фотосесия е замислена така, че да разказва Вашата история – историята на Вашите деца, на Вашето семейство.

Разкажете ми малко за Вас. Как обичате да прекарвате свободното си време? С какво обичат да се занимават децата Ви? Какво правите, когато сте заедно? После ще опакваме всичко това в една “timeless” фотосесия извън времето, която ще носи духа на Коледа.

Коледните фотосесии се случват благодарение на любезното съдействие на читалище “Заря” в Кокаляне. Разбира се, коледните фотосесии могат да бъдат и навън.

Цена и срокове:

280 лева – 25 художествено обработени кадъра

+ 10 лева за всеки допълнителен кадър

В цената влиза: създаване на концепция за фотосесията, реквизит, гардероб (ако се налага), художествена обработка и ретуш на снимките, както и правото да използвам част от кадрите за разширяване на портфолиото ми (уебсайт и социални мрежи). Ако не желаете да ги използвам, ще се съобразя с желанието Ви, но това ще оскъпи услугата с 50 %. Срок – до 20 дни след деня на снимките. Експресната обработка на снимките, в рамките на 3 дни, оскъпява услугата с 50 %.

Запазени права и употреба:

Всички фотографии, публикувани на този сайт или в бизнес профилите ми във Facebook, Instagram и LinkedIn, както и снимките, които Ви изпращам, са със запазени авторски права. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако имате желание да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията.

Кликнете върху снимките, за да ги видите в реален размер.